Sulyom Panzió házirend

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 15.00 órától foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10.00-ig áll rendelkezésre.

Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, ami 12.00-15.00 között történik, ennek 2000.-Ft a felára, illetve a távozás napján tovább maradásra is van lehetőség 10.00-12.00 óráig, ennek felára szintén 2000.-Ft.

 Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség!

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a recepción dolgozó munkatárs az okmányok alapján egyezteti.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

 

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor a recepción történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, euro, bankkártya ( Maestro, Mastercard, Visa), Szép kártya (OTP ).

A meghatározott szálláshelyek árai idegenforgalmi adót tarmaznak.

 

Lemondási feltételek:

A foglaló 50%. Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el! Ezért kérjük a Vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását jelezni szíveskedjenek.

A tervezett érkezést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege nem kerül visszautalásra, meg nem jelenés esetén: a teljes ár felszámításra kerül.

Minden egyéb esetben a foglaló a Sulyom Panziót illeti!

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

 

Parkoló használat:

A parkoló kamerával védett és ingyenes. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. 

Apartmanonként, szobánkként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.

 

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

 

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket,  ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

 

Étkezés:

Közösségi felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, ennek a befogadó képessége 20-30 fő.

A szoba ára nem tartalmazza a reggelit, azt az arra kijelölt helyen lehet elfogyasztani a panzió részlegében, reggel 07.00 és 10.00 óra között, aminek az ára 2850 Ft/fő (12 éves kor alatt 2000 Ft/fő), a recepción előre egyeztetve!

   

Tűzrakás-bográcsozás:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

Tüzifa biztosítása: 2.000 Ft/adag(1 talicska)

Nyársaló használata 2.500 ft/alkalom előre egyeztetve a recepción.

Grillsütő használata: 8.000 Ft/ alkalom (gázpalackkal együtt)

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére!

 

Szolgáltatások:

A wifi használat ingyenes.

A szállóhely rendelkezik jakuzzival, melynek igénybevétel feltételeiről a recepción érdeklődhet. 

Jakuzzi bérlési díja: 4000.-Ft/ 2 óra

Jakuzzi használati ideje: 9:00-21:00 óráig

Háziállat behozatalára van lehetőség(kizárólag a 2-es faházban), a faházaink egyikében ez engedélyezett, aminek a napi díja 3000 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Kérjük a gazdákat, a kutya ürüléket higiéniai előírásoknak megfelelően összeszedni, és kidobni.

 

 

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!